Fler anslutna i Kåbdalis!

Nu har fler personer i Kåbdalis mötts av den glada nyheten att deras fiberanslutning är färdig. Så fort vi fått rätsida på kanalisationerna som är skadade i Backbyn och även längs E45 så hoppas vi att många fler kommer igång.

På grund av att många inte har strömmen inkopplad i utrustningen i stugorna (vilket är bra om man inte är där) så ser vi inte om länken mellan utrustningen i fastigheter och vår central fungerar som den ska.

Detta är absolut inget som påverkar funktionen och det är bara att koppla in strömmen när man kommer till fastigheten. Samtidigt kan vi dessvärre inte verifiera att allt fungerar som det ska och inget är på tok. Vi förutsätter förstås att allt fungerar, men vi kan ju inte vara 100% säker före vår utrustning har pratat med alla kunder.

Om ni upptäcker att uppkopplingen inte fungerar, trots att jag hört av mig och berättat att allt är klart, så tar ni kontakt med oss så snart som möjligt så att vi får titta närmare på vad som kan ha hänt.

Glöm bara inte att koppla in strömmen till utrustningen i fastigheten innan ni ringer och felanmäler. 😊

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

3 svar till ”Fler anslutna i Kåbdalis!”

  1. Profilbild för Anders Nygårds
    Anders Nygårds

    Tack för bra info. Har ni någon prognos om när det kan bli klart på mina fastigheter Kåbdalis 4:32 och Kåbdalis 4:33?

    1. Inte just nu, tyvärr. Så fort vi får besked från Trafikverket angående tillträde till vägen längs E45 så vet jag nog lite närmare. Jag kommer att uppdatera hemsidan med information direkt jag får reda på mer.

  2. Profilbild för Anders Nygårds
    Anders Nygårds

    Stort tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *