Varning för semester!

Precis som det blir mest spännande så planerar jag att ta ut min semester för sommaren. Jag kommer som alltid att försöka vara tillgänglig. Dock kommer det enbart att fungera att skicka e-post till mig under perioden 3 juli och 6 augusti, den 7:de augusti så är jag förhoppningsvis tillbaka bakom spakarna med ny energi.

Jag skriver detta redan nu så att alla som väntat på att fråga något ska få en chans få svar innan jag slår av datorn och sätter mig i solen med en glass i handen. 😊

Som alltid finns min kontaktinformation här nedanför.

Om vi inte hörs före semestern startat, så får jag önska alla en trevlig sommar.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *