Fiber till Kvikkjokk – Uppdatering

Möjligheterna till fiberanslutning hela vägen upp till Kvikkjokk undersöks fortfarande. För att kunna erbjuda den absolut bästa upplevelsen så är vi övertygade att en äkta fiberanslutning hela vägen är det enda sättet.

Det har dessvärre uppstått lite frågetecken då delar av sträckan vi planerat följa kommer att byggas om och renoveras av Vattenfall. Möjligheterna för att nyttja kraftledningarna i detta läge svårt och vi har ingen planerad sluttid på renoveringarna i skrivande stund.

Vi arbetar vidare med att hitta en lösning på problemen som uppstått och jag återkommer så fort jag har något mer att rapportera.

Jag vill samtidigt passa på att påminna att vi måste försöka få in fler intresserade för att säkra möjligheterna att genomföra projektet överhuvudtaget. Om du eller någon du känner har funderingar runt denna fibersatsning så får ni gärna höra av er via e-post så ska jag försöka hjälpa till efter bästa förmåga.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se

Inga kommentarer ännu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Filtrera resultat
Nyheter via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på nyheter och få meddelanden om det senaste via e-post.

Om du får problem att prenumerera på nyheter så kan du kontakta oss så lägger vi upp dig manuellt.

Notera att du INTE behöver registrera ett konto på WordPress / Jetpack för att prenumerera på nyheter. Det räcker att verifiera e-post adressen så är allt klart.

Om du vill bli borttagen från listan så är det bara att kontakta oss så plockar vi bort dig.