Fler anslutna i Kåbdalis!

Den senaste veckans milda väder har gjort att våra entreprenörer jobbar på högtryck för att få igång så många som möjligt i Kåbdalis. Jag kan nu meddela att från och med i morse (07:00) så är det 83 kunder som fått ett glädjande besked från mig att det nu går att ansluta sig till Internet.

Just nu, i skrivande stund, så är det fortfarande 45 st kunder som saknar aktiv anslutning. Jag håller tummarna att det fina vädret håller i sig så att så många som möjligt hinner få sin anslutning i år.

Samtidigt som jag känner av ett ökat tryck från alla som sitter och väntar på sin anslutning i Kåbdalis så måste jag påminna om att jag inte vet när individuella fastigheter får sin anslutning. Just nu arbetas det på olika områden och i en, för mig, okänd ordning. Det enda jag vet med säkerhet är att alla tekniker arbetar för högtryck för att hinna med så mycket som möjligt medan vädret tillåter.

Jag vill samtidigt förvarna att jag tar lite jul-ledighet till och med 7/1 24 och under den perioden kan jag vara svår att få tag på. Skicka dock ett mail till mig så försöker jag svara så snart som möjligt ändå.

Tack till alla involverade för dom engagerade och uppmuntrande konversationerna.

Sist av allt vill jag önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! 🎄🥂🎉

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *