Intresset för fiberanslutning utvecklas långsamt!

Vi är glada över att meddela att vi har märkt ett stort intresse för fiberanslutning i vissa projektområden! Den entusiasm och engagemang vi har sett från invånarna är verkligen uppmuntrande och inspirerande för oss.

Det märks dock att många fortfarande sitter och funderar på om dom ska eller inte ska ha en fiberanslutning, vilket gör att några områden är väldigt under-representerade.

Just nu, i skrivande stund, ser intresset ut på följande sätt:

  • Pieski – 8 av 16
  • Kuouka – 11 av 26
  • Kåskats – 3 av 11
  • Padjerim – 2 av 21
  • Skällarim – 4 av 17
  • Puottaure – 2 av 19
  • Snesudden – 10 av 42
  • Västra Strand – 8 av 13

Det är tydligt att behovet av pålitlig och snabb internetanslutning är högt prioriterat på vissa delområden, och vi är glada över att kunna erbjuda en lösning som möter dessa behov. Det finns inget viktigare för oss än att se till att våra kunder får tillgång till den bästa tekniken och infrastrukturen för att möjliggöra en smidig och effektiv kommunikation och arbetsflöde.

Vi hoppas att intresset på dom delområden där intresset är lågt i dagsläget kommer vända och att övriga områden ska fungera som en inspiration. Med ökat engagemang och deltagande från gemenskapen kan vi tillsammans göra våra projekt ännu mer framgångsrika och genomförbara.

Vi är övertygade om att med gemensamma ansträngningar och stöd från samhället kommer vi att kunna bygga upp en robust och tillförlitlig fiberinfrastruktur som kommer att gynna oss alla på lång sikt.

Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er för att uppnå detta mål och ser spännande tider framför oss i våra fiberprojekt.

Tack till alla invånare i Kuouka, Pieski och Västra Strand, samt till alla övriga som har visat intresse för våra fiberprojekt. Er entusiasm och stöd betyder mycket för oss!

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *