”Jag har sålt fastigheten!”

Allt eftersom vi håller på att färdigställa resten av anslutningarna i Kåbdalis så har våra entreprenörer råkat ut för flera som säger att dom har sålt fastigheten och därför inte vill ha fiberanslutning längre.

Vi vill därför påminna alla berörda om det juridiskt bindande avtalet som säkerställer anslutning av er fastighet till Jokkmokks Stadsnät. Om ni har sålt er fastighet utan att informera oss om ägarbytet, är ni enligt avtalet fortfarande ansvariga för kostnaden av uppkopplingen.

Vi förstår att situationer kan förändras under dessa långa projekt och i områden som Kåbdalis där utvecklingen fullkomligt exploderat dom senaste åren så blir det förstås mer uppenbart.

Vi rekommenderar därför att ni kontaktar de nya ägarna för att informera dem om detta avtal. De nya ägarna är sannolikt intresserade av att upprätthålla fiberanslutningen och kan därför kontakta oss direkt för att vi ska kunna uppdatera faktureringsinformationen och hantera eventuella betalningsfrågor.

Observera att om vi inte får information om dom nya ägarna och våra entreprenörer inte kan få tillåtelse utföra anslutningen så kommer vi att göra en avlämning vid tomtgränsen. Kostnaden kommer ändå för anslutningen.

Det är viktigt för oss att ni och de nya ägarna får en smidig övergång och fortsatt tillgång till högkvalitativ internetanslutning. Tveka inte att nå ut till oss med eventuella frågor eller för att få hjälp med övergången. Vi är här för att stödja er genom varje steg i processen.

Tack för ert samarbete och förståelse.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *