Jätteprojektet har startat!

Det är med stor entusiasm vi meddelar att vårt ambitiösa projekt, i ekonomiskt samarbete med NextGenerationEU, nu har tagit sina första framsteg. Utbyggnaden av fibernät i områdena Kuouka, Kåskats, Padjerim, Skällarim, Pieski, Snesudden, Pottaure och Västra Strand är inte bara en teknisk bedrift, utan också ett löfte om att binda samman dessa samhällen med resten av världen.

Detta massiva projekt, som nu är i full gång, är en del av en ännu större vision om att skapa en mer uppkopplad och integrerad framtid för alla våra invånare, oavsett var man bor i vår stora kommun.

Install i Norr AB, företaget som vann upphandlingen, har visat en imponerande förmåga att hantera stora infrastrukturprojekt med precision och omsorg. Deras expertis och engagemang för kvalitet kommer att säkerställa att varje kilometer av fibernätet installeras med högsta standard.

Vi ser fram emot de möjligheter som detta nätverk kommer att erbjuda – från förbättrad tillgång till digitala tjänster som underhållning och utbildning till nya affärsmöjligheter och innovationer som kan blomstra i dessa områden.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka alla inblandade parter för deras hårda arbete och dedikation genom hela vår initiala process. Det är tack vare deras insatser som vi kan ta detta steg mot en ljusare och mer uppkopplad framtid.

Vi ser med spänning fram emot de kommande månaderna när vi kommer att se de första tecknen på framsteg och förändring i dessa samhällen. För mer information om projektets framsteg, prenumerera på vår nyhetssida, så missar du ingenting.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *