Avtal i Kuouka

Vi på Jokknet är glada att meddela att vi nu har skickat ut förfrågningar och avtal för fiberanslutning i Kuouka-området. Det är av yttersta vikt att alla mottagare av dessa förfrågningar återkommer till oss med ett svar samt ett undertecknat avtal för att säkerställa en smidig och effektiv anslutning.

Fiberanslutningen är en viktig del av vår infrastruktur och erbjuder snabb och pålitlig internetuppkoppling, vilket är avgörande för både privatpersoner och företag i vår digitala tidsålder. Vi ber därför alla berörda parter att noggrant granska dokumentet och återkomma till oss med ett undertecknat avtal så snart som möjligt.

För att underlätta processen har vi inkluderat all nödvändig information i avtalen, inklusive priser, betalningsvillkor och information om leverans och installation som utförs av vårt anlitade företag, Install i Norr AB. 

Vi förstår att detta kan vara en stor åtgärd för många, men vi försäkrar er om att det är en investering för framtiden och kommer att ge många fördelar för alla inblandade. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller behöver ytterligare information.

Tack för er uppmärksamhet och vi ser fram emot ett positivt svar och ett samarbete för att ansluta Kuouka till framtiden.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *