Sommaren är på ingång – Fiberprojekten tar fart!

Sommaren närmar sig med stormsteg, och det är med stor entusiasm vi meddelar att det är nu våra fiberprojekt verkligen tar fart. Denna årstid är känd för sin intensiva aktivitet, och vi är i år redo att möta den med full kraft.

Vårt fokus ligger på att färdigställa infrastrukturen i Kåbdalis, Vajmat och Stenträsk. Samt att påbörja byggnationen av vårt nya fibernät i Kuouka. Vårt mål är att säkerställa att varje hushåll och företag i dessa områden ska få tillgång till snabb och pålitlig uppkoppling, vilket är en grundläggande förutsättning för modern kommunikation och affärsverksamhet.

Vi är stolta över de framsteg vi har gjort hittills och ser fram emot att fortsätta arbetet under sommaren. Våra team av dedikerade tekniker och entreprenörer arbetar outtröttligt för att lägga ner kanalisation, fiber, installera nödvändig utrustning och säkerställa att allt fungerar som det ska, både för vår och framtida generationer.

Vi vill inspirera uppmärksamma alla inblandade att fortsätta sitt hårda arbete och vårt gemensamma mål att göra hela vår kommun mer uppkopplad och framtidssäker.

Låt oss ta tillvara på sommarens energi och göra denna säsong till den mest produktiva hittills!

Tack för ert engagemang och ert stöd.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *