Projektet fortsätter i Kåbdalis!

Dom senaste dagarna har jag fått in många som undrar vad som händer i Kåbdalis och när deras fiberanslutning är färdig för att använda. Eftersom svaret är högst individuellt just nu så vet jag inte exakt datum, men det är inte länge kvar av vår projekttid och vi hoppas förstås att bli färdiga så fort som möjligt.

Allt eftersom vi får inrapporterat färdiga anslutningar från vår entreprenör så kommer jag att ta kontakt med varje kund och meddela detta, så att det inte går att missa att det är klart.

Jag har även fått in rapporter om att kanalisation längs E45 har blivit skadad efter vägarbetet som pågått under förra sommaren, vilket gör att vi knuffas tillbaka lite i tidsplanen, men grävmaskin är på plats just nu och försöker hitta problemen som uppstått. En process jag hoppas går väldigt snabbt.

Vi har även skadad kanalisation till Backbyn i Kåbdalis som behöver repareras, men denna känner vi till sedan i slutet på förra säsongen, då problemet uppdagades.

Värt att notera är att dom som letar fel och dom som kopplar in allt är separata företag, så dom kommer att arbeta parallellt och förhoppningsvis påverkas inte tidsplanen speciellt mycket på grund av detta.

Strax börjar dom flesta gå på semester, vilket påverkar hastigheten på våra projekt negativt, men då detta är sista året för att göra färdigt många olika projekt så stressas det på ändå.

Vi får hålla tummarna att dom skador som uppstått på kanalisationen går att lösa på ett enkelt sätt.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *