Idag så går ungefär 700 informationsbrev iväg till de som är potentiellt intresserade av fiberutbyggnaden i Jokkmokks Kommun. Detta brev informerar om vår nya projekthemsida och hur man går tillväga för att skicka in en intresseanmälan för fiberprojekten.

Vi har tidigare gjort ett utskick, så många känner till denna satsning redan, men då mycket hänt under det senaste året så gör vi ännu en intressekoll så att ingen missar chansen när den finns. Även dom som tidigare skickat in ett avtal kan gärna skicka in intresseanmälan ändå, så alla kontaktuppgifter blir uppdaterade och korrekta.  

Projektens möjlighet att genomföras beror helt och hållet på intresset är för en aktiv anslutning (A-paket). Om tillräckligt många är intresserade så kommer projekten genomföras. Just därför är det viktigt att alla snabbt tar ställning till om dom vill eller inte vill ha en anslutning till fibernätet.

Jag hoppas att detta informationsbrev når så många som möjligt, men vill samtidigt varna att den kan komma i flera kopior till vissa, beroende på hur många tomter och stugor man äger som samtidigt berörs av utbyggnaden.

Frågor och funderingar skickas enklast till min e-post så ska jag försöka svara så fort som möjligt.

Tack för visat intresse.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin


Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se

Jokkmokks Kommun

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *