I helgen så har vi fått in ett 80-tal nya intresseanmälningar, vilket är väldigt trevligt. Arbetet med att uppdatera och korrigera i våra listor pågår ständigt och inom kort hoppas vi kunna presentera uppdaterad statistik över hur intresset ser ut runt om i kommunen.

Det är samtidigt trevligt med alla som ringer in och funderar över projekten efter att mitt brev ramlade in i brevlådan. Jag svarar så gärna på frågor, men notera att alla samtal kan göra att det stundvis är svårt att komma fram via telefon. Jag rekommenderar därför alla som har frågor att skicka dessa via E-post istället.

Skicka dina frågor och funderingar till urban.fjellstrom@jokkmokk.se, så svarar jag så fort jag hinner.

Tack till alla som visat intresse för projektet och jag återkommer snart med uppdaterad information.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin


Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se

Jokkmokks Kommun