Igår så släppte jag siffrorna för hur intresset ser ut för planerade projekt. Detta är den vanligaste frågan vi får in just nu, vilket gör att det känns rätt att släppa dom specifika siffrorna istället för att bara visa illustrationer, som går att missförstå.

Rent generellt är intresset för fibernätet väldigt lågt just nu, men då det kommer in många intresseanmälningar varje dag så hoppas jag att trenden vänder ganska snart.

För att se siffrorna så behöver du bara besöka sidan för planerade projekt.


Kommentarer

3 svar till ”Siffror släppta för planerade projekt”

 1. Profilbild för Johanna Lindberg
  Johanna Lindberg

  Antal utskick kan vara missvisande. Vi fick tre utskick (infobrev) för vår fastighet. Jag vet att anda har fått åtminstone två på sina fastigheter.
  Men utskick kanske inte är lika med infobreven som kom i ådan för några veckor sedan.

  1. Hej Johanna.

   Antal utskick och brev är som du säger lite missvisande. Om man äger flera fastigheter så får man oftast ett utskick för varje fastighet.
   Även om man är flera som delar på äganderätten för en tomt så går det ut flera brev, trots att det kanske bara rör sig om en enda anslutning i slutänden.

   Jag försöker sålla bland breven när detta händer, men med så många brev så är det lite svårt att hålla räkningen. =)

   Antal utskick har dock ingenting med själva projektet att göra i övrigt, det hamnade på sidan mest för att det kan vara intressant för statistiken.

   Det är antal intresserade som allt baseras på, eftersom det bidrar till projektets ekonomi.

 2. Jag har uppdaterat sidan med information rörande ”antal utskick”, så att alla vet vad det står för och inte misstar det för ”potentiellt intresserade”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *