När det gäller den typ av utbyggnadsprojekt som jag arbetar med just nu så är det otroligt viktigt att informationen sprids så effektivt som möjligt. Det är svårt att vara med i projekt man inte känner till, förstås. Samtidigt är allt baserat på hur många som verkligen vill vara med och bidra till projektens ekonomi, genom att ansluta sig.

Att skriva brev, ringa, skicka e-post och posta på sociala medier räcker inte för att nå alla, trots att man lätt kan tro att det borde täcka dom flesta. Det största problemet är dock inte att använda dessa verktyg, utan att lista ut vem som bor var för att veta vem vi ska kontakta.

Det är här som vi kommer in på en aspekt som alltid gör mig väldigt lycklig. Jag pratar förstås om alla eldsjälar som gärna ställer upp och hjälper till att informera mer människor om projekten. Detta gör att spridningen och intresset ökar avsevärt. Utan dessa personer så skulle projekt bli mycket svårare, eller kanske rent av omöjliga, att genomföra.

Vi vill därför säga tack till alla er som hjälper till i bakgrunden och ser till att grannar, medmänniskor och vänner också får del av information rörande planerade och pågående projekt. Genom er hjälp så når vi mycket mer människor, vilket gör att projekten blir mycket mer uppmärksammade och chanserna ökar avsevärt att dom även blir möjliga att genomföra i slutänden.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin


Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *