Kåbdalis anslutningar!

Det är många som hör av sig till mig nu och undrar över när dom blir inkopplade på fibernätet. Jag förstår att det är frustrerande att grannen kanske fått fiber, men att man själv inte fått det. Som jag beskrev tidigare så finns det flera olika anledningar till varför det är på detta sätt.

Det rör sig främst om var man hamnat i planeringen hos våra entreprenörer. Man kanske var sen med att skicka in sin ansökan om anslutningen, grävningen av kanalisationen på den egna tomten kanske inte var utförd i tid, teknikerna kanske inte fått tag på ägaren av fastigheten… Orsakerna kan vara många och jag känner inte till varje individuell situation som uppstått i deras arbete, tyvärr.

Vår entreprenör fortsätter att koppla in fastigheter så länge det är möjligt. Så fort vädret tillåter (det blir lite varmare) så kommer arbetet sättas igång i dubbel fart, men arbetet går just nu långsamt framåt på grund av vintern och kylan, vilket gör fibern skör och jobbig att arbeta med.

Jag tänkte bara uppdatera alla så att ni känner till läget och tänker på att jag varken kan påverka väder eller hur snabbt inkopplingen av fiber sker. Vår entreprenör arbetar så fort det bara går och tar alla i tur och ordning baserat på deras planering. Allt för att det ska gå så smidigt och enkelt att få igång allt.

Som vanligt finns jag till hands om det är några övriga frågor. Lättast att få tag på mig är som vanligt via e-post.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *