Den senaste veckan har jag suttit och dubbelkollat intresseanmälningar och raderat dubbletter som inkommit den senaste tiden. Det verkar som att många tror att det blir bättre ju fler intresseanmälningar man skickar in, på samma stuga och tomt. Så är ju förstås inte fallet. Det går bara att registrera intresse en enda gång per tomt.

Jag skrev för ett tag sedan att man kan skicka in intresseanmälan även om man gjort det tidigare, med detta menade jag om man tidigare skickat in en intresseanmälan i pappersform. Om du skickat in intresseanmälan via hemsidan (utbyggnad.jokknet.se) så behöver du absolut inte skicka in någon fler gång.

Om du undrar om det sedan tidigare blivit inskickat en intresseanmälan så är det bara att skicka ett mail till urban.fjellstrom@jokkmokk.se så kollar jag hur det ligger till. Det är både snabbare och enklare än att skicka in alla uppgifter ännu en gång.

Övriga ställen
En annan tendens jag upptäckt är att många skickar in intresseanmälan på områden som inte är aktuella för fiberutbyggnad. Det gör förstås ingenting att man visar sitt intresse för övriga ställen, tillräckligt många intresserade så blir det kanske ett nytt projekt inom kort. Jag måste samtidigt varna att eftersom planeringen inte finns (i dagsläget) så syns inte dessa i någon sammanställning.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin


Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *