Ytterligare ett steg i rätt riktning!

Igår meddelades att möjligheten att få ytterligare finansiering till delar av bredbandsutbyggnaden i Jokkmokks Kommun eventuellt är möjlig. Inget är skrivet i sten, men om allt går som beräknat och vi inte stöter på några hittills okända hinder så kommer sträckan Jokkmokk-Kvikkjokk få betydligt större chanser att kunna genomföras under nuvarande förhållanden.

Dels får vi möjlighet att ansluta områden där intresset eller antal invånare är låga, dels säkrar vi upp projektet med pengar för eventuellt fördyrande omständigheter efter sträckan.

Detta är förstås otroligt bra nyheter för alla som väntat på möjligheten att få tillgång till ett snabbt och stabilt bredband hela vägen upp till Kvikkjokk. Det känns faktiskt som att vi är på väg att lyckas dra igång och genomföra detta massiva bredbandsprojekt trots allt.

Jag vill samtidigt påminna alla om att fortsätta visa intresse för vår aktiva anslutning (A-paket) för att ytterligare säkra möjligheten att projektet går att genomföra. Än är vi inte i hamn med detta, men om allt vill sig väl så är det inte långt kvar innan arbetet kan påbörjas.

Som vanligt är det fantastiskt att höra att många delar med sig av information angående Jokknet och projekten via allt mellan sociala medier och på fikapausen på jobbet.

Allt som hjälper till att sprida informationen och öka intresset för att detta ska genomföras bidrar till att vi verkligen ska kunna genomföra projektet i slutänden.

Glöm inte att hänvisa till denna hemsida (utbyggnad.jokknet.se) så att alla har möjlighet att följa det senaste rörande IT projekten i Jokkmokks Kommun. =)

Om du vill veta mer om våra anslutningspaket så kan du klicka här.

Om du vill skicka in en intresseanmälan att ansluta dig, klicka här.

Du kan alltid läsa mer under ”Vanliga frågor” i menyn här ovanför, så kanske just din fråga blivit besvarad tidigare. Annars är det bara att höra av dig så ska jag försöka hjälpa så gott jag kan.

Med vänliga hälsningar/best regards
Varrudagáj/ Ustitlaš dearvvuođaiguin

Urban Fjellström
IT Projektledare
Telefon: 0971-17168
urban.fjellstrom@jokkmokk.se

En kommentar

  1. Hej Urban!
    Tack för tydlig, bra och välformulerad informationstext!
    Mvh
    Nils-Henrik Sikku

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Filtrera resultat
Nyheter via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på nyheter och få meddelanden om det senaste via e-post.

Om du får problem att prenumerera på nyheter så kan du kontakta oss så lägger vi upp dig manuellt.

Notera att du INTE behöver registrera ett konto på WordPress / Jetpack för att prenumerera på nyheter. Det räcker att verifiera e-post adressen så är allt klart.

Om du vill bli borttagen från listan så är det bara att kontakta oss så plockar vi bort dig.